Darmowa dostawa od 1000 zł
Wysyłka 24H
+48 694 003 440
» Polityka prywatności

Kategorie

Nasze hity

Cewka rozrusznika R-11a C-330/360

Cewka rozrusznika R-11a C-330/36099,00 zł brutto80,49 zł netto

Belka polowa do ciągnika Ursus  C-330/360

Belka polowa do ciągnika Ursus C-330/36098,00 zł brutto79,67 zł netto

Alternator do Ursusa c 360 EX-260000

Alternator do Ursusa c 360 EX-260000240,00 zł brutto195,12 zł netto

Popychacz zaworów John Deere  sk. 3164d ,4239 ,6359d T20073

Popychacz zaworów John Deere sk. 3164d ,4239 ,6359d T2007378,90 zł52,88 zł brutto42,99 zł netto

Filtr powietrza kabinowy JOHN DEERE RE70742

Filtr powietrza kabinowy JOHN DEERE RE70742169,00 zł brutto137,40 zł netto

NÓŻ KĄTOWY lewy 180CRR-05L

NÓŻ KĄTOWY lewy 180CRR-05L44,65 zł brutto36,30 zł netto

NÓŻ WYGIĘTY prawy  180GOL-33R

NÓŻ WYGIĘTY prawy 180GOL-33R36,11 zł brutto29,36 zł netto

NÓŻ WYGIĘTY lewy 180GOL-33L

NÓŻ WYGIĘTY lewy 180GOL-33L36,11 zł brutto29,36 zł netto

Producenci

KvernelandUnia Group

Szukaj

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.rolniczy-24.pl

  1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług www.rolniczy-24.pl poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

FloraMill Kamil Szkudlarek z siedzibą w Zaniemyślu, NIP – 7861695510; REGON - 361178385.

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

  1. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  2. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.rolniczy-24.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.


Przejdź do strony głównej